Árminimum

Az Árminimummal rögtön megtalálhatod
a legjobb árat a kiszemelt eladó vagy kiadó ingatlanhoz.
Bármelyik portálon is hirdetik.

Tovább a letöltéshez

Árminimum telepítve.
Ezentúl ha egy eladó vagy kiadó ingatlanhirdetést nézel valamelyik ingatlanos oldalon, a sarokban lévő Árminimum ikon bővítmény ikon piros villogással jelzi, ha van olcsóbb hirdető az éppen nézett ingatlanhoz.
Jó ingatlanvadászatot!

Video lejátszása
Árminimum

Küldetésünk

Az Árminimummal az a célunk, hogy egyaránt segítsük a lakásvásárlókat, bérlőket és az ingatlanos szakmát, ami reményeink szerint mindenki számára tisztább, korrektebb és átláthatóbb helyzetet teremt. Jelenleg a hazai ingatlanhirdetési piacon valódi káosz uralkodik, sok hirdetés sokféle paraméterrel és sokféle áron is megtalálható. Ebben a kavalkádban teremt rendet az Árminimum azáltal, hogy mind a lakáskereső, mind az ingatlanszakma képviselői, mind a tulajdonos számára megmutatja, hogy az adott ingatlant kik és milyen paraméterekkel, milyen áron hirdetik.

Az Árminimum segítségével az ingatlanvásárlók és bérlők megalapozott döntést hozhatnak, a tulajdonos kiszűrheti, ha ingatlanát megbízás nélkül hirdeti valaki, az ingatlanszakma képviselői pedig tájékozódhatnak, ha ártörésre nyílik lehetőségük, azaz levihetik az ingatlan árát.

Rólunk mondták

  • “Sokkal könnyebben találtunk vevőt a házunkra, mint reméltük, de a vevő minél hamarabb be szeretett volna költözni. Így viszont időzavarba kerültünk, és nagyon gyorsan meg kellett találnunk álmaink új otthonát. Az Árminimum nélkül ez sokkal döcögősebben ment volna! Sokat segített, hogy azonnal láttam, melyik hirdetés a legkedvezőbb árú.” (Tamás, Szeged)
  • “Külföldön élünk, de a jövőben haza fogunk költözni. Ezért a megtakarításunkból Budapest belvárosához közeli, de zöldövezeti lakást kerestünk, ami jól kiadható. Egy barátunk ajánlotta az Árminimumot, ami rengeteget segített nekünk a keresésnél. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem időmilliomos… A Hasonlók funkció is nagyon hasznos, mert így rögtön látható, hogy milyen egyéb opciók vannak.” (Katalin, Mannheim)
  • “Hitelre vettük a lakást és nagyon kimaxoltuk a lehetőségeinket. Borzasztóan jól jött az a pár százezer forint, amit az Árminimum megspórolt nekünk. Az internet legeldugottabb részében talált rá egy hirdetésre, ami ugyanazt az ingatlant hirdette, de jó pár százezer forinttal olcsóbban. Magunktól sose találtuk volna meg.” (Krisztu, Budapest, XIV. kerület)
  • “Mielőtt megvettük az ingatlant, 31 aktív hirdetés kínálta 6 különböző portálon, de a lehetőségeinkhez képest mindenhol drágán. Aztán az egyik nap az Árminimum jelezte, hogy új hirdetés jelent meg az ingatlanra jelentősen olcsóbb áron - gondolom a tulaj belátta, hogy túl volt árazva. Azonnal lecsaptunk rá. Ha az egész internetet nekünk kellett volna naponta kézzel átnéznünk, valószínűleg lecsúsztunk volna róla.” (Marcell, Budapest VI. kerület)
  • “A kamu hirdetők ideje lejárt!!!! Még keresem álmaim otthonát, de már így is megóvott jó pár dühkitöréstől, amit a csali hirdetésektől kapok. Minden infó egy helyen ugyanarról az ingatlanról. Imádom! Köszi Árminimum :)” (Bettina, Érd)
  • "Olyan albérletet kerestem, ami megfizethető, de közel van az egyetemhez, nincs a világ végén. Az Árminimummal nem kellett napokig kutatni, nagyon gyorsan fel tudtam mérni a kínálatot. Mindenkinek csak ajánlani tudom!" (Bence, Miskolc)